Filter op onderwerp

Blogpost

110 resultaten

Wie gaat op de rem staan tegen nieuwe jobs?

vrijdag 28 oktober 2016

Ambitie is nodig als je wilt ondernemen. In ons land hoort daar een flinke scheut doorzettingsvermogen en geduld bij. Het uitstel van de broodnodige hervorming van de vennootschapsbelasting, de moeilijkheden voordat ons land het Europees-Canadees handelsakkoord kan goedkeuren, het idee voor een taks op automatisering en technologische vooruitgang; het zijn nieuwe remmen, maar ambitie is niet te stoppen.

Lees meer

Embracing technology, embracing ambition

dinsdag 27 september 2016

“It’s kind of fun to do the impossible.” De uitspraak is van Walt Disney, maar ze past net zo goed bij de geestdrift die ik dagelijks zie bij heel wat innovatieve bedrijfsleiders in eigen land. Voor hen het pad banen naar een optimaal ondernemingsklimaat: bij Agoria maken we er een punt van, voortaan trouwens meer dan ooit ook letterlijk…

Lees meer

Embracing technology, embracing ambition

vrijdag 9 september 2016

U ziet het goed: terwijl in de winkelstraten de t-shirts en sandalen in de etalages stilaan plaatsruimen voor de herfstcollecties, staat Agoria vandaag voor het eerst in ‘electric blue’. Welkom op onze vernieuwde website. Geen modegril overigens, wees gerust!

Lees meer

I'm amazing... Nobody cares!

donderdag 9 juni 2016

Lees meer

Wordt 2016 een goed jaar?

woensdag 23 december 2015

Federaal

Lees meer