Agoria betekent vooruitgang door technologie. Wij banen het pad voor alle technologisch geÔnspireerde bedrijven in BelgiŽ die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven.

We zijn trots dat meer dan 1.700 lidbedrijven, die samen ruim 275.000 werknemers vertegenwoordigen, vertrouwen stellen in de drie pijlers van onze dienstverlening: adviesverlening, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat.

Agoria beschikt over een team van 200 gemotiveerde professionals. Dankzij hun respectieve vakkennis, competenties en netwerk zorgen zij ervoor dat onze organisatie in staat is om een hoogwaardige en performante dienstverlening aan te bieden.

Voor de verdere uitbouw van onze dienstverlening binnen de Industries, zijn wij momenteel op zoek naar een:

Assistente Aeronautics, Space, Security & Defense Industry (m/v)


Concreet:

■†††† Administratieve ondersteuning van de Directeur van de Aeronautics, Space, Security & Defense Technology Industry;

■†††† Administratieve ondersteuning en permanent secretariaat van tijdelijke industriŽle consortiaVerzekeren van pro-actieve communicatie naar leden (nieuwsbrieven, brochures, website, PowerPoint presentaties, Ö);

■†††† Organiseren van de Raad van Bestuur en Algemene Vergadering Belgospace and Bruspace (in totaal 7 evenementen per jaar);

■†††† Organiseren van een jaarlijks evenement voor de leden van de Luchtvaart sector, en een jaarlijks evenement voor de leden van de Ruimtevaart sector;

■†††† Organiseren van thematische (working group) vergaderingen van leden en/of instellingen;

■†††† Administratie: contacten, uitnodigingen versturen, facturatie opvolgen, officiŽle publicaties verzekeren, Ö;

■†††† Versturen van welkomstpakket aan de nieuwe leden.


Vereisten & competenties:

■†††† Sterke talenkennis (NL/EN/FR);

■†††† Ondernemend en pro-actief;

■†††† Teamworker en flexibel;

■†††† Goede kennis van Microsoft (Word/Excel/Powerpoint);

■†††† Stressbestendig;

■†††† Multitasker;

■†††† Organisatietalent en nauwkeurig;

■†††† Maturiteit inzake zelfstandig werken;

■†††† Service minded en probleemoplossend denken.


Wij bieden

Bij Agoria kom je terecht in een professionele en moderne werkomgeving met een transparante, gestroomlijnde organisatiestructuur. Wij bieden jou flexibele arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris, aangevuld met interessante bijkomende voordelen. Je krijgt bij ons de kans om uw competenties optimaal te ontplooien.

Contact

GeÔnteresseerd?Stuur dan snel een korte motivatiebrief met duidelijke vermelding van de functie waarvoor je solliciteert samen met uw curriculum vitae naar job@agoria.be.