Guido Vaganťe (burgemeester Bonheiden) over smart cities: "Innovatie is de sleutel tot daadkracht"

donderdag 23 februari 2017

Bonheiden stimuleert op bijzonder innovatieve wijze het gebruik van de fiets bij haar schoolgaande jeugd. De Agoria Smart City Award die de gemeente daar eerder dit jaar voor ontving, was dan ook welverdiend. Een gesprek met burgemeester Guido Vaganťe over het bekroonde project en de ambities van het Bonheidense smart city-beleid.

Lees meer

Julien De Smedt (architect): "Een duurzaam gebouw is in de eerste plaats een gebouw waarvan de mensen houden"

woensdag 22 februari 2017

Julien De Smedt is zonder twijfel een van de meest talentvolle Belgische architecten van zijn generatie. Hij gaf zijn visie over architectuur tijdens het event van de Building & Urban Technology Club. Wij onthouden vijf sleutelideeŽn uit zijn presentatie. Geniet ook even mee van de prachtige foto's!

Lees meer


Nieuwe medewerkers, extra competenties om u nog beter van dienst te zijn

maandag 20 februari 2017

Twee nieuwe gezichten deze maand bij Agoria: RaphaŽl Slachmuylders (Product Officer) en Patrick Van Lishout (expert Technical Regulations Transport & Homologation). Maak kennis!

Lees meer

Sonaca Group en Amerikaanse sectorgenoot LMI Aerospace bundelen de krachten

maandag 20 februari 2017

"Dat LMI Aerospace onze groep vervoegt, is een logisch gevolg van onze strategische visie die gericht is op expansie naar de Verenigde Staten,Ē zegt Bernard Delvaux, CEO van Sonaca Group. De nieuwe kansen die uit de overname voortvloeien, zullen het bedrijf ook helpen om zijn marktpositie en tewerkstelling in BelgiŽ te versterken.

Lees meer

Nieuwe bedrijfscultuur bij Daikin omarmt verandering (+video)

donderdag 16 februari 2017

Op 2 februari kwamen er vijf nieuwe Factories of the Future bij. Het zijn bedrijven die bijzonder ver gevorderd zijn in de zeven transformaties op weg naar de fabriek van de toekomst. De komende weken stellen we deze uitmuntende bedrijven ťťn voor ťťn aan u voor. We beginnen met Daikin.

Lees meer

5 sleuteltrends in de energiemarkt

woensdag 15 februari 2017

Agoria's Energy Technology Club organiseerde onlangs samen met de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie, voor de 3de keer de World Energy Outlook. Dr. Fatih Birol, executive director van het International Energy Agency, gaf in bevlogen stijl een overzicht van de belangrijkste trends in de energiemarkt. Wat onthouden we?

Lees meer

Verschillende Agoria-leden uitgeroepen tot Top Employer 2017

woensdag 15 februari 2017

Het Top Employers Insitute kent alleen aan de beste werkgevers ter wereld de Top Employers-certificering toe. Dit zijn de Agoria-leden die dit jaar deze prestigieuze onderscheiding in de wacht sleepten. Proficiat!

Lees meer



Leden in the picture

Zoek een lid

Agenda