Quad Industries sluit zich aan bij het Europese NexGen-consortium

dinsdag 25 april 2017

Agoria-lid Quad Industries heeft zich onlangs aangesloten bij het Europese NexGen-project waarin het gebruik wordt onderzocht van draagbare sensoren die lichaamsfuncties actief monitoren. Onder andere een glucosemeter voor diabetespatiŽnten. Hoe dat in z'n werk gaat, leest u hier.

Lees meer

'Globalize or Trumpetize': u komt toch ook? [Agoria Corporate Event op 17 mei]

dinsdag 25 april 2017

Moeten onze technologiebedrijven schrik hebben van de protectionistische reflexen die in het zog van recente wereldpolitieke ontwikkelingen de kop opsteken en een rem kunnen zetten op de globalisering? Of ontstaat er juist ruimte voor nieuwe kansen? En hoe kunnen we die dan maximaal benutten? Toets uw inzichten aan de visie van o.a. Neelie Kroes en Howard Gutman. Schrijf vandaag nog in voor Agoria's corporate event 2017!

Lees meer


Technord: vier decennia van technologische visie en ambitie

donderdag 20 april 2017

Een familiebedrijf uitbouwen tot een heuse industriŽle groep die tot over de landsgrenzen bekend is om zijn expertise en zijn innovatiedrive? Het verhaal van Technord schrijft zichzelf. CEO Philippe Foucart vertelt hoe en waarom het bedrijf in Doornik blijft groeien terwijl de vierde industriŽle revolutie volop aan de gang is.

Lees meer

Globalize or Trumpetize: how to survive in the polarized world?

woensdag 19 april 2017

In de moderne geglobaliseerde wereld komt de concurrentie van overal. Het is aan ons in BelgiŽ om in die globale context onze plaats te verdienen en te verdedigen. Wat hebben we daarvoor nodig? En hoe moeten we omgaan met ontwikkelingen die het bekende westerse model van vrijhandel mogelijk onder druk zetten?

Lees meer

Laboratoria De Nayer erkend als deelnemer aan internationaal IECEE-schema

woensdag 19 april 2017

Het IECEE-conformiteitsbeoordelingsschema is een internationaal systeem voor de wederzijdse acceptatie van testrapporten en certificaten over de veiligheid van elektr(on)ische producten. Het brengt het ideaal van iedere fabrikant, nl. "ťťn product, ťťn test, ťťn wereldwijde markt", een stukje dichterbij.

Lees meer

Last call! Exclusieve blik achter de schermen van de Factories of the Future

dinsdag 18 april 2017

De Roadshow van de Factories of the Future is volop aan de gang. Al meer dan 100 deelnemers kregen een exclusieve blik achter de schermen bij de meest performante koplopers binnen de Belgische maakindustrie. Wil je er ook bij zijn? Teken dan snel in!

Lees meer

Studenten van Ephec op ontdekkingstocht bij Econocom

vrijdag 14 april 2017

In het kader van de Agoria Company Tour heeft lidbedrijf Econocom BeLux op vrijdag 17 maart 25 studenten van Ephec Louvain-La-Neuve verwelkomd. Deze laatstejaarsstudenten informaticatechnologie konden tijdens een voormiddag proeven van het Econocom-avontuur. Een verrijkende ontmoeting voor iedereen en waarschijnlijk het begin van een mooi avontuur voor sommigen.

Lees meerLeden in the picture

Zoek een lid

Agenda