Expert Advice

9 resultaten

EXPERT ADVICE - Circulaire economie

dinsdag 8 november 2016

Omdat grondstofvoorraden beperkt zijn, weegt de aankoopkost steeds meer door. Bovendien hechten beleidsmakers en consumenten ook alsmaar meer belang aan duurzaamheid van productie en producten. Transformeren naar een meer circulaire bedrijfsstrategie maakt u weerbaarder tegen toenemende materiaalkosten of afnemende leveringszekerheid en helpt u in te spelen op veranderende klantenverwachtingen.

Lees meer

Expert Advice Sociaal

woensdag 23 september 2015

Sociale en fiscale wetgeving, sociaal overleg, loon- en arbeidsvoorwaarden, preventie en welzijn op het werk ... Het zijn stuk voor stuk gevoelige themaís die bovendien continu in verandering zijn. Het expertisecentrum Sociaal biedt maatadvies en ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw personeelsbeleid.

Lees meer

Expert Advice Talent & Arbeidsmarkt

woensdag 23 september 2015

Het juiste team samenstellen, het verwerven en het delen van kennis en competenties, het hoofd bieden aan de vergrijzing, Ö Bedrijven staan voor uiteenlopende uitdagingen. Om ze het hoofd te bieden, is een duurzaam en aangepast hr-beleid nodig. Agoria ondersteunt bedrijven daarbij met Ďfacts en figuresí, tools, analyses en advies.

Lees meer