AKKA-MATIS Benelux en Toyota Motor Europe, gevestigd in Zaventem, hebben op dinsdag 22 november deelgenomen aan het event ‘Futurs diplômés Motorisations & Entreprises Partenaires’ van de IFP School (Institut Français du Pétrole) in Île-de-France. Beide bedrijven delen de wil om te investeren in een nieuwe generatie ingenieurs voor de auto-industrie, en dus grepen ze deze gelegenheid aan om de carrièremogelijkheden die ze te bieden hebben voor te stellen aan de studenten van het Powertrain Engineering-programma.

De IFP School onderricht studenten van over de hele wereld en helpt hen om de motoriseringexperts van de toekomst te worden, met specialisaties die gaan van onderzoek over design tot de uitvoering van de volledige aandrijvingsketen en zijn belangrijkste elementen. Het vernieuwende karakter van deze opleiding past volledig bij het technologische DNA van AKKA-MATIS Benelux en Toyota Motor Europe. Het is dan ook niet vreemd dat beide bedrijven heel wat medewerkers tellen die afstudeerden aan het IFP.

AKKA-MATIS Benelux en Toyota Motor Europe: een solide partnership

Na een samenwerking van 4 jaar besloten AKKA-MATIS Benelux en Toyota Motor Europe recentelijk om een speciaal partnerschap aan te gaan met als doel een unieke kans te bieden aan één van de laatstejaarsstudenten van het Powertrain Engineering programma van de IFP School. Deze student zal de kans krijgen om deel te nemen aan een programma waarin hij zijn studies combineert met het vergaren van werkervaring bij Toyota Motor Europe via consultancybedrijf AKKA-MATIS Benelux.

Gedurende één jaar zal deze student kunnen genieten van een persoonlijke opvolging en van ons managementsysteem waarin nabijheid centraal staat, terwijl hij rechtstreeks op de Toyota Motor Europe site meewerkt aan de projecten van één van de grootste spelers op de Belgische automarkt.

AKKA-MATIS Benelux: nauwe relaties met industriële partners

Dit nieuwe initiatief, dat in lijn is met de wil van AKKA-MATIS Benelux om zijn activiteiten binnen de auto-industrie verder uit te breiden, versterkt de bestaande solide relatie tussen AKKA-MATIS Benelux en Toyota Motor Europe nog meer.

Het is dankzij dit soort solide en nauwe relaties dat AKKA-MATIS Benelux onderhoudt met zijn klanten dat het bedrijf de nummer 1 is op de Belgische markt voor consultancy in industriële engineering en dat het bedrijf zijn medewerkers de kans kan geven om te werken aan de grootste technologische projecten in België.

Meer info: www.akka-technologies.com


 
Doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op Agoria Online.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be
 

 

 

Reageer op dit artikel