Agoria betekent vooruitgang door technologie. Wij banen het pad voor alle technologisch geÔnspireerde bedrijven in BelgiŽ die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven.

We zijn trots dat meer dan 1.700 lidbedrijven, die samen ruim 275.000 werknemers vertegenwoordigen, vertrouwen stellen in de drie pijlers van onze dienstverlening: adviesverlening, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat.

Agoria beschikt over een team van 200 gemotiveerde professionals. Dankzij hun respectieve vakkennis, competenties en netwerk zorgen zij ervoor dat onze organisatie in staat is om een hoogwaardige en performante dienstverlening aan te bieden.

Voor de verdere uitbouw van onze dienstverlening binnen het Expertise Centrum Sociaal, zijn wij momenteel op zoek naar een:

Expert Jobgrading (m/v)


Algemeen

Voor Agoria vormen loon- en arbeidsvoorwaarden een belangrijk deel van onze dienstverlening aan de ondernemingen van de technologische industrie. Het Expertisecentrum Sociaal zoekt daarom een Expert Jobgrading (m/v) die zich op dit domein zal concentreren in nauwe samenwerking met de Operations- en HR-verantwoordelijken van de lidbedrijven.† De competenties waar wij belang aan hechten voor deze functie zijn professionalisme, resultaatgerichtheid, accuratesse, analytisch en conceptueel vermogen en samenwerking.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je zet functiegebouwen† op en dit op basis van eigen analyses en in overleg met de betrokken Operations- en HR-verantwoordelijke van het bedrijf.
 • Je waardeert de functies en plaatst ze in een hiŽrarchie aan de hand van de sectorale analytische classificatiemethoden.
 • Je formuleert voorstellen van verloningsstructuren op basis van het opgezet classificatiemodel en van marktonderzoek.
 • Je organiseert en bewaakt de technische commissies met de classificatiedeskundigen van de vakbonden, de consistentie van de toegepaste methodiek† en het tijdsverloop van de werkzaamheden van het classificatieproces† dat† in het overeengekomen werkschema, protocol en/of bedrijfsakkoord is voorzien.
 • Je overlegt met en ondersteunt jouw collegaís bij het afsluiten van bedrijfsakkoorden tot invoering van bedrijfsclassificaties en baremaís.

Profiel:

 • Je hebt een bachelor- of masteropleiding in† industriŽle wetenschappen, een vorming in† Ďbedrijfsorganisatieí en Ďprocesmanagementí is een pluspunt.
 • Je hebt grondige kennis van de kernprocessen en ondersteunende processen in ondernemingen en ervaring in het opzetten van organisatiemodellen voor ťťn of meerdere deelprocessen van de totale supply chain van een onderneming, bij voorkeur in een onderneming uit de technologische industrie
 • Je bent in staat om de noodzakelijke competenties en vaardigheden te bepalen om de bedrijfsprocessen te beheren en te beheersen.
 • Je kan je voldoende inleven in bedrijfsspecifieke situaties,†† die analyseren en oplossingen formuleren om een duurzaam remuneratiebeleid te implementeren.
 • Je hebt kennis van analytische functiewaarderingsmethoden en global gradingmodellen.
 • Je hebt oog voor trends en veranderingen op bedrijfsorganisatorisch vlak in de industrie en kan die† integreren in jouw eigen functie.
 • Je werkt in grote mate autonoom maar tegelijk is teamwerk noodzakelijk om synergiŽn tussen de verschillende entiteiten van de organisatie† te ontwikkelen, om geÔntegreerde oplossingen aan te reiken en om jouw eigen functie te optimaliseren.
 • Je werkt constructief samen en maakt concrete en correcte taakafspraken met collegaís, vertegenwoordigers van de ondernemingen en deskundigen van de werknemersorganisaties
 • Je rapporteert aan de Lead Expert Jobgrading
 • Tweetalig FR/NL

Wij bieden

Bij Agoria kom je terecht in een professionele en moderne werkomgeving met een transparante, gestroomlijnde organisatiestructuur. Wij bieden jou flexibele arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris, aangevuld met interessante bijkomende voordelen. De mogelijkheid om uw kennis en vaardigheden, daar waar nodig, te ontwikkelen via diverse opleidings- en coachingstrajecten.

Je krijgt bij ons de kans om jouw competenties optimaal te ontplooien.

Contact

GeÔnteresseerd?Stuur dan snel een korte motivatiebrief met duidelijke vermelding van de functie waarvoor je solliciteert samen met jouw curriculum vitae naar job@agoria.be