Meer dan 90 aanwezigen namen op 8 november jl. deel aan de kick-off meeting van Indumation 2017. Daarmee is de 4de editie van de belangrijkste vakbeurs voor Factory, Process- and Infrastructure Automation in België officieel uit de startblokken. Een vliegende start, kunnen we zeggen, want er hebben zich al 150 exposanten ingeschreven, waaronder 62 Agoria-leden. Indumation 2017 vindt plaats van 8 tot 10 februari a.s. in Kortrijk Xpo.

Goed voorbereid is het halve werk

Tijdens de kick-off meeting werden de aanwezigen getrakteerd op Agoria's Expert Class "Succesvol Exposeren: Maak van uw beursdeelname een succes". Experts deelden er heel wat praktische tips over hoe men zich op een beurs beter wel of niet gedraagt, en wat men zoal moet voorzien voor een geslaagde beursdeelname.

Wat Indumation zelf betreft, was de boodschap voor de aanwezigen vooral dat de beurs niet op 8 februari begint, maar wel vandaag reeds: "Een goede voorbereiding van je deelname is cruciaal om straks succes te kunnen oogsten. Als exposant moet je er niet alleen voor zorgen dat je een mooie stand hebt, maar onder meer ook dat het standpersoneel degelijk is voorbereid en ingelicht over wat jouw bedrijf wil bereiken op de beurs, en over hoe het zich moet gedragen om het maximum te halen uit jouw deelname. Het succes ligt bij jezelf, de organisator en partners zorgen voor een zo comfortabel mogelijke omgeving waarin jij als standhouder zonder zorgen kan functioneren."

Er is nog plaats op Indumation 2017

Door de snelle start zijn de drie grote hallen nu al volledig uitverkocht, op enkele opties na. Ruim 150 standhouders hebben reeds hun plaats gereserveerd voor 2017. Hiervan zijn meer dan 60 standhouders lid van Agoria. Toch nog op zoek naar een plaatsje? Dit kan! Er wordt namelijk nog een kleine uitbreiding van de beursoppervlakte voorzien in het Rambla gedeelte. Hier kunnen de laatste standhouders nog op intekenen. Als u nog wilt inschrijven, kan dat via de website www.indumation.be of door contact op te nemen met Invent Media. Snel zijn is de boodschap! 

Proces en 4.0 in de kijker

Dat digitalisering, IoT, Smart, Cloud, cyber niet meer weg te denken zijn uit de industriële automatisering is een feit. Echter, hoe dit ingevuld wordt en wat de voordelen zijn voor de gebruiker is veel minder duidelijk. Daarom zullen er op de door Agoria, Sirris en Flanders Make ondersteunde INDUMATION 4.0-stand verschillende presentaties worden gegeven over deze uiteenlopende technologische thema’s. U kunt er ook terecht voor concrete cases uit de praktijk die door de bedrijven in kwestie zullen worden voorgesteld. Het programma wordt op dit ogenblik nog gefinaliseerd en zal binnenkort online beschikbaar zijn.

Avondopening

Indumation zal op woensdag 8 februari open zijn tot 20.00 uur. Dit is nieuw ten opzichte van de vorige edities. Hierdoor krijgt u als bezoeker de mogelijkheid om ook nog na de kantooruren de beurs te bezoeken.

Op donderdag 9 februari vindt de nocturne plaats tijdens welke de standhouders hun VIP’s kunnen uitnodigen en wat verwennen door hen naast professionele technische uitleg op de stand ook wat speciaals aan te bieden om de innerlijke mens te versterken.

Leerlingen speciaal onthaald op eerste beursdag

De leerlingen uit het 6de en 7de ,BSO, TSO en ASO kunnen onder begeleiding de beurs bezoeken en hands-on opdrachten uitvoeren bij de sponsors van de INDUMATION Learning Tour. Bedrijven stellen op die manier een deel van hun stand ter beschikking voor deze groep van leerlingen die aldus op een speelse manier kunnen kennismaken met technologische thema’s. Natuurlijk hebben ze ook de mogelijkheid om andere standen te bezoeken.

Wilt u Indumation 2017 bezoeken?

U kunt zich nu al als bezoeker inschrijven via de website www.indumation.be en met Agoria's registratiecode 660. Indien u graag een VIP-kaart ontvangt voor de nocturne op 9 februari (vanaf 17.00 uur), kunt u die per e-mail aanvragen bij veronique.bonneau@agoria.be. Vermeld als onderwerp "GRAAG VIP KAART NOCTURNE INDUMATION".

Tijdens de beurs bent u natuurlijk van harte welkom op de stand van Agoria in Hall 2 stand H2-C08 voor een hapje en een drankje.