Hoe ga je om met de toenemende vraag naar flexibiliteit van je medewerkers en hoe pak je de organisatie van je business in de veranderende economie aan? ClearXperts magazine kwam een kijkje nemen bij Agoria.

De technologische industrie evolueert aan een razend tempo, en ook Agoria als sectorfederatie moet dezelfde flexibiliteit en innovatie tonen,” zegt Anne Goovaerts, sinds 2009 onze Human Capital Director. Haar uitdaging? Een hr-visie die destijds hoofdzakelijk oog had voor personeelsadministratie omvormen naar een professioneler en ruimer hr-beleid dat dichter bij de business staat.

De voorbije jaren werd de hele managementstructuur van Agoria aangepast en Anne zette met haar team grote stappen op het vlak van rolbeschrijvingen en functiewegingen, optimalisatie van verloningspakketten, eigentijdse rekruteringssystemen, “het nieuwe en mobiel werken” en het in huis halen van nieuwe expertises. Met o.a. telewerk, Sport@Work en flexibele uurregelingen wordt ook gestreefd naar een betere work-life balance.

Lees hier het volledige interview over het hoe en waarom van dat alles: