BeGeo 2017
, het enige federale Geo Congres met beurs, vindt dit jaar plaats op 16 maart in Tour &Taxis te Brussel. Het event, dat voortbouwt op de succesvolle editie van 2016, en is een initiatief van het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) , Agoria en Sense samen met de privésector, de overheid, de onderzoekswereld, het onderwijs, diverse geografische verenigingen en Europa.

Dit event is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het produceren en verwerken van geografische informatie, of daarvoor interesse heeft en wil leren en innoveren.

Vandaag is het immers haast onmogelijk de vectorplaats uit te sluiten in ons dagelijks leven.

Voor ieder wat wils

Een uitgebreid aantal vernieuwende thema’s komt aan bod in workshops, geotalks en bedrijfspresentaties. De beste projecten van het bedrijfsleven, overheid en academische wereld zullen worden bekroond met de GeoSpatial Awards die op het einde van de dag uitgereikt worden. Als laatste wordt er ook nog een publieksprijs uitgereikt.

Een rijke en gevarieerde beurs met standhouders nodigt uit tot het leggen van contacten en leren over de nieuwste ontwikkelingen en groeiende mogelijkheden van het geo-ecosysteem.

Het programma is in volle opbouw. Om een tipje van de sluier te lichten kunnen we u alvast informeren dat volgende thema’s in de scope zullen zitten: ‘Geovisualisatie’, ‘Smart Cities’, ‘Geomarketing’, ‘Copernicus, Publieke dienstverlening' , 'Vegetatiemodeling’, ‘New GIS’,....

Iedereen zal zijn programma op maat kunnen samen stellen via een handige app.

Daarnaast zijn er ook diverse top keynote sprekers, waarvan we de namen weldra zullen bevestigen.

We sluiten de dag traditiegewijs feestelijk af met een netwerkreceptie die u aangeboden wordt en kansen geeft voor verdere netwerking.

Mis BeGeo 2017 niet: schrijf u in op www.begeo.be en stel uw eigen programma samen.

Toegang is gratis, dankzij onze sponsors, maar u moet zich wel vooraf inschrijven.

Interesse om een stand te huren, het event te sponsoren of een bedrijfspresentatie te geven? Ook dat kan! Neem een kijkje op www.begeo.be voor meer informatie.