IDEX (International Defence Exhibition & Conference) is de grootste veiligheids- en defensiebeurs in het Midden-Oosten. Deze beurs wordt georganiseerd met de steun van sjeik Khalifa Bin Zayed Al Nahyan, President van de Verenigde Arabische Emiraten, en in samenwerking met de VAE strijdkrachten. Dit jaar vond de beurs van 19 tot 23 februari 2017 plaats in Abu Dhabi.

De 13de editie van de IDEX-beurs was een groot succes voor de Belgische bedrijven die deelgenomen hebben aan het Belgisch paviljoen georganiseerd door BSDI (Belgian Security & Defence Industry) en Agoria.

IDEX 2017 in cijfers:

  • 1.235 internationale exposanten
  • 33 nationale paviljoenen
  • 57 deelnemende landen
  • 133.000 m² stand oppervlakte
  • Meer dan 100.000 bezoekers

De onderstaande Belgische bedrijven hebben deelgenomen aan het Belgisch paviljoen:

De Belgische Ambassadeur, Mevrouw Dominique Mineur, en de Belgische Defensie Attaché, Kolonel Bonner, brachten op de eerste dag van de beurs een interessant bezoek aan het Belgisch paviljoen. De Belgische bedrijven en hun belangrijke contacten werden ook ontvangen in de residentie van de Belgische Ambassadeur. Het werd een belangrijk netwerkingevent.

Er zal opnieuw een Belgisch paviljoen georganiseerd worden in 2019, van 17 tot 21 februari.

Wilt u graag deelnemen aan de beurzen waar BSDI/Agoria een groepsstand organiseert, neem dan contact op met Valérie Otten (valerie.otten@agoria.be).