Drie bestaande business & event centres in Antwerpen, Brussel en Luik krijgen een nieuwe naam en heten voortaan BluePoint.†Tegelijk worden de bestaande praktische en functionele services vernieuwd en verbeterd om het zakendoen en samenkomen nog aangenamer te maken.

Technologie betekent vooruitgang en BluePoint spitst zich voortaan toe op het aanbieden van vooruitstrevende en innovatieve business & event technologieŽn, nieuwe flexibele werkplekken en co-working ruimtes†voor groeiende bedrijven die vooruitgang nastreven.

Deze drie bestaande business & event-locaties zijn de thuisbasis van Agoria, de sectorfederatie voor de technologisch gedreven industrie in BelgiŽ, dat tevens de eigenaar is van de centres.

De nieuwe naam van de nieuwe stijl business & event centres BluePoint verwijst naar de kleur voor technologie (BLUE), de punt van het logo van Agoria (POINT). Het nieuwe logo verwijst naar de geluidsweergave van het praten tijdens meetings en bijeenkomsten.

BluePoint biedt een omgeving met interactieve hubs waar enthousiaste gebruikers van moderne technologieŽn elkaar ontmoeten, inspiratie op doen, ideeŽn verbeteren en kennis uitwisselen.

De creatieve, functionele omgeving, de dynamische en professionele dienstverlening zorgen voor een bijzondere beleving en een betere ROI voor iedere onderneming met ambitie die kiest voor het organiseren van een meeting of evenement bij BluePoint.

Over de 3 business & event centres†

BluePoint is vanaf nu de nieuwe naam voor de volgende, u al langer bekende centra:

  • ALM Conference & Business Centre

te Berchem bij Antwerpen, gunstig gelegen aan de Antwerpse ring.

  • Diamant Conference & Business Centre Brussels

gelegen aan de Brusselse Reyerslaan, naast de VRT/RTBF aan de Brusselse ring

  • Diamant Conference & Business Centre Luik

gelegen in het hart van Luik, in de†wijk Vennes, tegenover Belle-IleMeer weten? Neem een kijkje op www.bluepoint.be†of neem contact op met Barbara Sauter (barbara.sauter@bluepoint.be).