! Extra editie !

De markt evolueert en dat vergt van bedrijven dat ze zich continu aanpassen om snel(ler) en efficiënt(er) te kunnen reageren, om sneller te kunnen produceren, om goed maatwerk af te leveren. Niet alleen het technische proces hierop afstemmen, maar ook alle medewerkers meenemen, motiveren en betrekken is de uitdaging. Hoe kunnen we medewerkers flexibel inzetten in verschillende processen of op diverse projecten, cross border? Hoe silo’s in de organisatie doorbreken? Wat is de rol van de leidinggevende in een context waarin medewerkers steeds meer zelf de regie over werk en leven willen, moeten en kunnen nemen? Hoe deze veranderingen en innovatie managen?

 • De menselijke kant van technisch management
  Wat is de impact op de medewerkers van de veranderingen die het bedrijf doormaakt? Hoe motiveren we hen, hoe zorgen we voor maximale betrokkenheid bij zowel de veranderingen, als bij de klanten? Waar zijn we als bedrijf sterk in? Hoe kunnen we ons differentiëren?
 • Over organogrammen, afdelingen, leiderschap en macrostructuur
  Wat betekenen onze visie en onze strategie voor onze arbeidsorganisatie? Welke macrostructuur hebben we nodig om het bedrijf optimaal te organiseren? Hoe zorgen we voor betrokken medewerkers die zelf mee vorm geven aan onze toekomst?
 • Teams, teamrollen en microstructuur
  Hoe structureren we teams? Welke rollen, verantwoordelijkheden, rapportagelijnen en structuren hebben we daarvoor (echt) nodig? Hoe bepalen we teamdoelen en hoe volgen we die op? Wat moet een team wel/niet doen? Hoe zorgen we voor optimale kennisdeling en ervaringsuitwisseling? Hoe gaan we medewerkers opleiden?

Wat?

Intensief traject van 4 interactieve en begeleide sessies met presentatie van praktijkcases, huiswerkopdrachten, groepsdiscussie en onderlinge uitwisseling en advisering met (tussentijdse) begeleiding door adviseurs-experten van Agoria en Flanders Synergy. Inclusief een geleid bedrijfsbezoek bij de gastbedrijven.

Doelgroep?

Per bootcamp kunnen maximaal 6 bedrijven deelnemen, telkens een tandem of trio van sleuteldragers (CEO, HR manager, operations manager, productiemanager, …). Door met 2 of 3 deelnemers aan de sessies deel te nemen en het huiswerk aan te pakken, maken we een geïntegreerd geheel van het projectplan. Het traject en de huiswerkopdrachten kunnen ook een inspanning van anderen (vb. managementteam) vragen.

Deelnametarieven?

Als u zich inschrijft, bent u meteen voor de volledige reeks van 4 sessies aangemeld. U hoeft zich dus niet voor elke sessie afzonderlijk in te schrijven. 

 • Per bedrijf: € 1.500 (excl. BTW) (2 deelnemers)
 • Extra deelnemer: € 500 (excl. BTW)

Indien een deelnemer voor een sessie verhinderd is, kan deze plaats ingenomen worden door een vervanger.

Leden van Agoria/Sirris/Flanders Synergy krijgen 25% korting op deze tarieven!


Datum

maandag 6 maart 2017, 12:30 - 18:00

donderdag 30 maart 2017, 12:30 - 18:00

donderdag 20 april 2017, 12:30 - 18:00

donderdag 18 mei 2017, 12:30 - 18:00

Plaats

Diverse locaties

Organisator

Agoria 

Dit evenement is afgelopen.