Federaal

200 resultaten

Howard Gutman: “Don’t make Donald Trump look bad”

vrijdag 28 april 2017

Howard Gutman, voormalig ambassadeur van de VS in ons land, is één van de keynotesprekers op Agoria's corporate event op 17 mei. We hadden een geanimeerd video-interview met hem. Bekijk hier alvast een kort fragment.

Lees meer

De spanning stijgt, het sociaal leven dooft stilaan uit maar de wagen komt tot leven!

woensdag 26 april 2017

"Het team heeft definitief vaarwel gezegd tegen de simulatieperiode. Na 10 goed gevulde maanden aan onze computers is het eindelijk tijd om tot actie over te gaan." In deze blog neemt Thierry Garritsen, brand manager van het Punch Powertrain Solar Team, u mee voor een exclusieve update over de Belgische wagen die straks in Australië meedingt in het wereldkampioenschap voor zonnewagens.

Lees meer

'Globalize or Trumpetize': u komt toch ook? [Agoria Corporate Event op 17 mei]

dinsdag 25 april 2017

Moeten onze technologiebedrijven schrik hebben van de protectionistische reflexen die in het zog van recente wereldpolitieke ontwikkelingen de kop opsteken en een rem kunnen zetten op de globalisering? Of ontstaat er juist ruimte voor nieuwe kansen? En hoe kunnen we die dan maximaal benutten? Toets uw inzichten aan de visie van o.a. Neelie Kroes en Howard Gutman. Schrijf vandaag nog in voor Agoria's corporate event 2017!

Lees meer