Het Agoria Smart Cities Forum 2017, op 26 januari jl. in het Bluepoint conference & business centre Brussels, was een groot succes. Zo’n 300 vertegenwoordigers van overheden, technologiebedrijven en andere stakeholders uit het smart cities-ecosysteem kwamen samen om poolshoogte te nemen van de recente ontwikkelingen in dit domein, van gedachten te wisselen over de actuele kansen en uitdagingen, contacten te leggen en in de Smart Plaza met stands van technologiebedrijven demonstraties van de nieuwste ‘slimme’ technologieën bij te wonen.

Voor elk wat wils

Het goed gevulde dagprogramma bood voor elk wat wils. We vertelden u al over de projecten van Belgische steden en gemeenten die met de Smart City Awards werden bekroond. En binnenkort krijgt u van ons een exclusief video-interview met keynotespreker Barney Smith, CEO van ‘Bristol is Open’. Deze joint venture tussen het stadsbestuur en de universiteit van Bristol verenigt rond zich een heel netwerk van andere partners waarmee in nauwe samenwerking innovatieve ‘smart’ toepassingen worden ontwikkeld.

Bekijk hier alvast de foto’s en het videoverslag van het Agoria Smart Cities Forum 2017:

Nog inspiratie nodig?

Klik hier en download de ons ter beschikking gestelde presentaties van de sprekers uit het plenaire programma en de interactieve thematische workshops.

Reageer op dit artikel