Van 29 maart tot 3 april vond in Chili de 19de editie van FIDAE plaats. Deze beurs brengt bedrijven en overheden samen die actief zijn in de sector van veiligheid, defensie, lucht- en ruimtevaart.

BSDI richtte op de beurs een Belgisch paviljoen in, waar de volgende Belgische bedrijven hun producten en expertise in de schijnwerpers zetten:

Op 29 maart kregen de standhouders in het Belgisch paviljoen bezoek van de Belgische ambassadeur in Chili, Patrick De Beyter. De exposanten hebben zijn bezoek en steun aan de Belgische industrie ten zeerste gewaardeerd. De ambassadeur is trouwens een voormalig Agoria-medewerker. ’s Avonds werden de bedrijven ook nog uitgenodigd op de receptie die de ambassadeur organiseerde in zijn residentie.


Bezoek van de Belgische ambassadeur in Chili, Patrick De Beyter.

BSDI-directeur Roland Teheux slaagde erin om op 31 maart ook de Chileense minister van Defensie, José Antonio Gómez, te ontvangen in het Belgisch paviljoen. De minister nam ruim de tijd om met elk bedrijf te praten over hun producten.


Bezoek van de Chileense minister van Defensie, José Antonio Gómez.

De namiddag werd beëindigd met een cocktail in het Belgisch paviljoen ter gelegenheid van de Belgische Dag: zoals steeds een uitstekende netwerkgelegenheid.


Cocktail tijdens de Belgische dag.