De Afstudeerbeurs overkoepelt vijf onderdelen die gelijktijdig plaatsvinden: de algemene jobmarkt, de Job Market for Young Researchers, de International Jobs Corner, de verderstudeerbeurs en een omkaderend programma. De Afstudeerbeurs trekt jaarlijks meer dan 5000 studenten aan.

De algemene jobmarkt biedt plaats aan bedrijven die breed rekruteren – van professionele bachelors tot PhD’s uit alle universitaire en hogeschoolopleidingen die worden aangeboden binnen de Associatie Universiteit Gent. Bedrijven die bruisend jong talent wensen aan te trekken of zich willen profileren als een aantrekkelijke werkgever zijn hier aan het juiste adres!

De Job Market for Young Researchers brengt de bedrijfswereld in contact met doctorandi en postdoctorale onderzoekers die hun carričremogelijkheden buiten de academische wereld actief willen exploreren. Deelnemende bedrijven wordt de mogelijkheid geboden om hun specifieke targetgroep doelgericht en persoonlijk te benaderen.

De International Jobs Corner biedt bedrijven de mogelijkheid om hun internationale carričrekansen in de schijnwerpers te zetten en komt hiermee tegemoet aan de groeiende interesse van studenten en jonge onderzoekers in een internationale carričre. Na een succesvolle China (2014) en Asia Jobs Corner (2015), hield niets ons meer tegen om in 2016 wereldwijd te gaan. Na de zeer positieve commentaren van bedrijven en bezoekers, bieden we de International Jobs Corner graag terug aan in 2017.

Bedrijven kunnen zich inschrijven voor de algemene jobmarkt en/of voor de Job Market for Young Researchers en/of International Jobs Corner via afstudeerbeurs.gent door in het menu onderaan op REGISTREER te klikken.
Bedrijven dienen bij registratie duidelijk aan te geven of zij al dan niet geďnteresseerd zijn in werving van doctorandi en postdoctoraal onderzoekers.

U kan hier de algemene info voor de bedrijven in pdf-formaat downloaden.

Datum

dinsdag 28 maart 2017, 12:00 - 18:00

Plaats

ICC Gent

Organisator

Universiteit Gent 

Dit evenement is afgelopen.