Agoria-lidbedrijf Newtec, specialist in spitstechnologie voor satellietcommunicatie, heeft een belangrijk contract gesloten met Panasonic.


Paul Margis (Panasonic, links op de foto) and Serge Van Herck (Newtec) bezegelen de nieuwe samenwerking met een handdruk.

In opdracht van de Japanse elektronicagigant mocht Newtec namelijk een nieuwe satellietmodem ontwikkelen die supersnelle breedbandverbindingen mogelijk maakt aan boord van de schepen en vliegtuigen die worden uitgerust met de communicatiesystemen van Panasonic Global Communications.

De nieuwe modem van Belgische makelij levert tot 20 keer meer bandbreedte dan de bestaande Panasonic-oplossingen, waardoor reizigers over de hele wereld binnenkort supersnel zullen kunnen surfen, bellen en live naar televisie kijken terwijl ze onderweg zijn.

Volgens Panasonic werd Newtec geselecteerd omdat het bedrijf in zijn niche absolute “best in class”-technologie levert.

Proficiat aan Newtec met dit belangrijke partnership. Panasonic’s Global Communications-netwerk dekt o.a. 100% van de wereldwijde grote hotspots voor de olie- en gasindustrie, 99,6% van de luchtverkeerswegen en ruim 98% van de maritieme routes.

Lees hier het persbericht.


 
Doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op Agoria Online.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be
 

 

Reageer op dit artikel