Op verzoek van de leden van de afdeling Fabrikanten van uitrusting voor de voedings- en verpakkingsindustrie organiseert Agoria een cursus ĎHygiŽnisch Ontwerpí - Advanced course on hygienic design. De opleiding omvat drie lesdagen die niet apart kunnen worden gevolgd en wordt gedoceerd in het Nederlands.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor machinebouwers (bedrijfsleiders en verantwoordelijken voor engineering en ontwerp, projectmanagers, technische sales mensen) en verantwoordelijken van voedingsproducenten.

De cursus heeft als basis gediend voor de internationale cursus ĎAdvanced Course Basic Hygienic Designí van EHEDG (www.ehedg.org).

Lesgevers

Uw lesgevers zijn: Hein Timmerman (voorzitter en lid van het uitvoerend comitť van EHEDG, expert Food Safety Sealed Air en door EHEDG geautoriseerde docent), Frank Moerman (EHEDG BelgiŽ) en Johan Roels (Jongerius Technology NV).

Inhoud

Tijdens de drie opleidingsdagen zal een uitgebreid programma worden doorlopen. De klemtoon ligt op de praktijk. De lessen zullen daarom worden ondersteund met videomateriaal, praktijkvoorbeelden en een afsluitende casestudy. IdeeŽn voor casestudies mag u altijd bij uw inschrijving noteren in het veld 'Bijkomende opmerkingen'.

Doordat de opleiding bedoeld is voor zowel fabrikanten van uitrusting voor de voedings- en verpakkingsindustrie als voedingsproducenten kunnen er interessante ervaringsuitwisselingen plaatsvinden. Het wordt dus gegarandeerd een cursus met heel wat interactie.