Tijdens Black Friday bleek nog maar eens hoe sterk de opkomst van e-commerce is in B2C. Maar ook de B2B-bedrijven moeten zich voorbereiden op een belangrijke transformatie. Op alle niveaus van de waardeketen dringt zich immers de stap naar digitalisering op: R&D, productie, distributie, voorraad, dienst-na-verkoop,... 

Dat was ook de boodschap van Prof. Steve Muylle, professor Marketing & E-business aan de Vlerick Business School en Universiteit Gent, en Maarten Vernooij, Marketing Director bij Philips Lighting Benelux, tijdens een recente workshop van Agoria. Wij strikten beiden na afloop voor een kort gesprek. Bekijk hieronder de filmpjes!

Prof. Steve Muylle over de digitale toekomst

Maarten Vernooij en het digitale verhaal van Philips Lighting Benelux

  • Levert uw bedrijf technologische oplossingen voor e-commerce (CMS, facturatie, logistiek...)? Laat het ons weten, want wij zijn volop op zoek om onze database uit te breiden. Contacteer hiervoor Bart Meert (bart.meert@agoria.be).
  • E-commerce opent nieuwe deuren op vlak van communicatie met uw klanten en prospecten. Wij helpen u hiermee met twee Masterclasses: Social media in B2B (27 januari en 17 maart) en Content marketing voor B2B (data nog te bepalen).

Reageer op dit artikel