Goed nieuws voor drie lidbedrijven van Agoria, want hun HR-verantwoordelijken staan binnen hun vakgebied in de finale van een van de meest prestigieuze onderscheidingen van het land. De kans is dus groot dat ze straks, hopelijk ook dankzij uw stem, de felbegeerde titel in de wacht zullen slepen.

Komen in aanmerking voor de HR Manager of the Year Award 2017, op een totaal van 3 finalisten:

  • Frédéric Nolf (Chief HR & Sustainability Officer IBA): Frédéric Nolf heeft IBA begeleid in de transformatie naar de 4.0 versie, dit in de drie continenten waar het bedrijf actief is. De 4.0 release van IBA baseert zich op een serie van 14 culturele principes/concepten die de waarden van de groep concretiseren (Dare – Share – Care – Be Fair). Deze laatste moet de belofte van het bedrijf aan elke medewerker op vlak van onder andere persoonlijke ontwikkeling en kansen ondersteunen. Bekijk hier een uitgebreid profiel en breng uw stem uit.

  • Kristian Vandenhoudt (Vice-President Human Resources Atlas Copco, Compressor Technique Service Division): Kristian heeft op HR-vlak al heel wat gerealiseerd. Op het niveau van zijn wereldwijde divisie van 7.200 mensen wordt er vooral gefocust op het verkorten van "time to competence", zeg maar het beschikbaar hebben van competente, maar ook geëngageerde medewerkers. Op lokaal niveau ligt de focus op de competitiviteit van de vestiging in Wilrijk en op de creatie van een daarop afgestemde arbeidsomgeving. Bekijk hier een uitgebreid profiel en breng uw stem uit.

Komt in aanmerking voor de Young HR Talent of the Year Award 2017, op een totaal van 2 finalisten:

  • Emrah Yumusak (Brunswick Marine): Hij was verantwoordelijk voor de herziening van de functiebeschrijvingen voor het volledige personeelsbestand van de site Petit Rechain (Verviers) van Brunswick Marine. Die functiebeschrijvingen waren onveranderd sedert 1971. Bekijk hier een uitgebreid profiel en breng uw stem uit.

Deze drie genomineerden rekenen op uw ruggensteun. Breng dus zo snel mogelijk uw stem voor hen uit. De laureaten zullen worden bekendgemaakt tijdens de 28ste editie van de HRM Night. Die vindt plaats op 30 maart a.s. Meer informatie.