Ons lidbedrijf Witzenmann Benelux nv heeft vorige week bouwwerken aangevat in zijn vestiging in Oelegem (Ranst). Het doel van de werken is om de aanpalende gebouwen en terreinen beter te laten aansluiten op het bestaande eigen gebouw. Die extra oppervlakte werd vorig jaar aangekocht en betekent een uitbreiding van de werkruimte met maar liefst 2.000 m˛. Daarnaast komt er ook een nieuwe laad- en loszone. Na de voltooiing van de werken zullen zowel de productie als de administratie intern verhuizen, zodat de logistieke en administratieve flow geoptimaliseerd wordt. 

"Deze optimalisaties én het vertrouwen van ons Duits moederhuis in de Belgische vestiging, zorgen ervoor dat wij kunnen blijven investeren in personeel en hierdoor een steentje kunnen bijdrage aan de plaatselijke tewerkstelling," aldus Witzenmann Benelux in een bericht aan Agoria Online. 

De voorbije jaren bleek duidelijk dat de groeistrategie van het Duitse moederhuis zich steevast ook naar de Belgische vestiging vertaalde. Zo groeide het personeelsbestand van Witzenmann Benelux aan van 130 medewerkers in 2014, naar 164 vandaag. "Deze groei zal zich ook in de komende jaren nog verder zetten," aldus het bedrijf. 

Witzenmann Benelux maakt deel uit van de wereldwijde Witzenmann-groep. Witzenmann is wereldleider in metalen flexibele buisverbindingen. 

www.witzenmann.be

Lees ook:


 
Doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op Agoria Online.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be
 

Reageer op dit artikel