Op 26 januari 2017 vindt het Agoria Smart Cities Forum & Award 2017 plaats. Als Agoria-lidbedrijf kunt u actief participeren en uw technologie aan steden, gemeenten en overheden demonstreren.

Wat zijn de mogelijkheden?

U heeft als lidbedrijf de mogelijkheid om

  • een stand te reserveren
    Voorwaarden: 1.000 € voor een kleine stand en 3.000 € voor een grote stand, inbegrip van demo, communicatie-ondersteuning en andere (zie bijlage voor meer informatie). Gelieve u voor 15 december in te schrijven via het deelnameformulier.

  • een product te plaatsen dat past in het kader van een Smart Plaza-concept en dat in het teken staat van ‘smart city’, e.g. armatuur van LED-verlichting, een intelligente vuilniscontainer, een verkeerslicht, een camera, sensor, een elektrische fiets of scooter, groene wand, smart meter, …
    Voorwaarden: gratis, alleen plaatsen van het product, geen demo of andere communicatieondersteuning. Gelieve voor 9 december via het deelnameformulier kenbaar te maken welk product u in de Smart Plaza zal plaatsen: titel, korte omschrijving, en afmetingen (l x b x d in meter) en gewicht in kg. 

  • experten ter beschikking te stellen die via een Meetup-formule gedurende 15 minuten met een stad in gesprek kunnen gaan. U schrijft zich in en geeft u via het deelnameformulier voor 15 december 2016 op als expert. De steden worden vooraf uitgenodigd om de experten waarmee ze in gesprek wensen te gaan aan te duiden.

Bijlagen